Contoh Surat Rasmi – Surat Perletakan Jawatan

Contoh Surat Rasmi - Surat Perletakan Jawatan

Wan Zulaikha bin Wan Azman
Pt 2075 Rumah Pangsa Seri Murni,
47300, Petaling Jaya,
Selangor.


GB Network Sdn. Bhd.
A-01-G , Pusat Perdagangan  Phileo,
47100, Ara Damansara
Selangor.                                                                                                      30 Disember 2021

Tuan,

Surat Perletakan Jawatan.

Merujuk kepada perkara di atas, saya Wan Zulaikha binti Wan Azman ingin memaklumkan kepada pihak tuan bahawa saya ingin meletak jawatan daripada syarikat tuan berkuatkuasa 1 Februari 2022.

2.         Sebagai makluman pihak tuan, saya membuat keputusan ini berikutan keadaan kesihatan ayah saya yang tidak mengizinkan untuk saya bekerja kerana perlu mengawasi serta menjaga ayah saya yang berada dalam keadaan yang tidak baik kerana diserang penyakit angin ahmar. Saya juga merupakan anak tunggal dan ibu sudah meninggal dunia setahun yang lepas.

 3.        Saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak pengurusan GNB Network Sdn Bhd serta seluruh pekerja kerana telah banyak memberi peluang untuk bekerja disini serta memberikan tunjuk ajar dan kepercayaan sepanjang tempoh saya bekerja disini.

4.         Segala kerjasama dan jasa baik dari pihak tuan amatlah saya hargai dan didahulukan dengan ucapan terima kasih yang tidak terhingga.

Sekian, terima kasih.

Yang benar,

Zulaikha

Contoh Surat Rasmi – Surat Perletakan Jawatan Contoh Surat Rasmi – Surat Perletakan Jawatan